Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
IȘJ Botoșani: Vezi lista profesorilor înscriși la examenul național de definitivare în învățământ!

IȘJ Botoșani: Vezi lista profesorilor înscriși la examenul național de definitivare în învățământ!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a publicat listele cu profesorii care vor susține examenul în sesiunile 2017 și 2018.

Înainte de examenul propriu-zis, candidații vor trebui să treacă de o etapă eliminatorie care constă în două inspecții de specialitate la clasă și evaluarea portofoliului profesional personal. Prin excepţie, cadrele didactice aflate în anul şcolar 2016-2017 la debutul carierei vor parcurge doar etapele eliminatorii (inspecţiile + evaluarea portofoliului), urmând ca proba scrisă să fie susținută în sesiunea 2018, după finalizarea stagiului de practică de un an, prevăzută de normele legale în vigoare.

Pentru a putea susține proba scrisă, pe lângă condițiile privind vechimea efectivă de predare și calificativul „Bine” sau „Foarte bine” şi criteriul mediei care se calculează din media aritmetică a notelor finale la inspecţii şi portofoliu să fie minimum 8, dar nu mai puţin de 7 la fiecare dintre probele respective. Nota minimă de promovare a întregului examen a rămas 8 (opt).

Vezi candidații înscriși la sesiunea 2017, Click AICI!

Vezi candidații înscriși la sesiunea 2018, Click AICI!


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani