Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
IȘJ Botoșani va lua măsuri după rezultatele de la examenul de definitivare în învățământ

IȘJ Botoșani va lua măsuri după rezultatele de la examenul de definitivare în învățământ

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, Mihaela Huncă, a anunțat, după afișarea rezultatelor la examenul de definitivare în învățământ că la nivelul județului va fi făcută o analiză și luate măsuri astfel încât pe viitor procentul de promovare să crească.

Înainte de contestații, procentul de promovare la acest examen, la Botoșani, este 45,91%, nota minimă pentru a promova fiind 8.00, scrie stiri.botosani.

„Mari modificări după contestații nu există. Am văzut și la celelalte examene. Vreau să îi felicit pe cei care au obținut acest grad didactic definitiv și o să facem și o analiză asupra acestor rezultate. Bănuiesc că o parte dintre candidați sunt la primul examen, sunt debutanți care abia au venit în sistemul de învățământ. Va trebui să luăm măsuri la nivelul județului astfel încât să putem să îi sprijinim să obțină rezultate mai bune. Și în colaborare cu Casa Corpului Didactic vom face activități de formare și vom intensifica activitatea de mentorat în unitățile de învățământ”, a declarat Mihaela Huncă.

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani