Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
IȘJ Botoșani: Noi ședințe publice organizate la CN Laurian

IȘJ Botoșani: Noi ședințe publice organizate la CN Laurian

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Inspectoratul Școlar Județean organizează, luni, de la ora 10.00, în Aula Colegiului Național A.T. Laurian ședință publică pentru soluționarea cererilor de completare a normei didactice și soluționarea cererilor de continuitate pentru detașare la cerere.

De asemenea, vor fi repartizare pe posturi cadrele didactice titulare prin detașare la cerere, care au obținut cel puțin media 5 în ordinea descrescătoare a mediilor obținute la concursul organizat pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante în unitățile de învățământ preuniversitar, sesiunea 2015.

În aceeași ședință va avea loc și repartizarea cadrelor didactice prin detașare la cerere, în ordinea descrescătoare a punctajelor. În data de 25 august, de la ora 10.00, tot la Colegiul Național A.T. Laurian, va fi organizată ședință publică pentru soluționarea cererilor de repartizare a candidaților cu media de repartizare minimum 5 la concursul de titularizare, sesiunea 2015, la nivelul județului în care au susținut atât proba practică sau inspecția special la clasă în profilul postului, cât și proba scrisă, ori în alte județe în care au susținut proba practică sau inspecția specială, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, scrie stiri.botosani.

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani