Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
IȘJ Botoșani anunță că vor exista trei categorii de metodiști în acest an școlar

IȘJ Botoșani anunță că vor exista trei categorii de metodiști în acest an școlar

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ), Mihaela Huncă, a explicat ce se întâmplă cu cadrele didactice care au contracte de metodiști, valabile până în anul 2016.

O parte dintre profesori nu au mai depus o nouă documentație la concursul organizat în acest an, dar aceștia vor activa în continuare ca metodiști, după cum susține inspectorul general. Mihaela Huncă a precizat că în acest an școlar vor fi mai multe categorii de metodiști.

„Astăzi (n.red. marți) se vor afișa rezultatele finale. Vom avea mai multe categorii de metodiști. Va fi o dată categoria care va avea decizii, conform adresei Ministerului, cei care au participat la selecție conform procedurii, vom avea metodiști și cu decizie și contract și vom avea metodiști cu contract. Sunt trei tipuri de metodiști. Nu s-a desfăcut niciun contract, numai ca să poată activa trebuia să facă dovada prin acea procedură că în ultimii cinci ani au acumulat creditele și îndeplinesc condițiile pe care compartimentul de specialitate din cadrul Ministerului ni le-a înaintat", a declarat Mihaela Huncă, inspectorul general al IȘJ Botoșani, citat de stiri.botosani.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani