Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Emoții de final la Liceul „Anastasie Bașotă” Pomîrla – FOTO

Emoții de final la Liceul „Anastasie Bașotă” Pomîrla – FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

La Liceul „Anastasie Bașotă” Pomîrla a plouat vineri, 31 mai 2019, cu emoții, zâmbete, lacrimi, amintiri și povestiri frumoase din viața de liceu.

Zeci de absolvenți de clasa a VIII-a și liceenii clasei a XII-a, au fost protagoniștii unui emoționant curs festiv, avându-i aproape pe cei ce i-au educat, dascălii, dar și cei care i-au crescut, părinții. Atât de frumoși erau încât au convins și soarele să alunge ploaia și să-și reverse razele peste spectacolul simplu, curat, încărcat de mulțumiri, teamă, promisiuni, dar și regretele absolvenților fiindcă nu au adunat mai multe cunoștințe în bagaje.

Mulțumirile lor adresate dascălilor și părinților pentru răbdarea și încurajarea de a nu-i lăsa să cadă în gol. Teama de obstacole ce se vor ivi în drumul vieții și promisiunea fermă că vor pleca cu înmulțirea și scăderea învățate, înmulțind faptele bune și scăzându-le pe cele rele, fiind convinși că nu vor rămâne corigenți la comportament și muncă.

Printre diplome, îmbrățișări, felicitări și aplauze le urăm absolvenților un drum bun în viață și cel mai călduros rămas bun.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani