Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Elevii de nota 10 dintr-un liceu din județul Botoșani recompensați de conducerea instituției

Elevii de nota 10 dintr-un liceu din județul Botoșani recompensați de conducerea instituției

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Elevii unui liceu din județul Botoșani care au obținut nota 10 la finalul anului școlar precedent vor beneficia, marți, 21 iulie, de o excursie asigurată de conducerea instituției de învățământ.

12 elevi ai Liceului Teoretic „Ştefan D. Luchian” din Ştefăneşti aparţinând  claselor V – XII care au finalizat anul şcolar 2014 – 2015 cu media generală 10,00 vor fi beneficiarii unei excursii de o zi, drept
recompensă din partea unităţii şcolare pentru meritele lor deosebite.

Ei vor vizita mai multe obiective turistice din judeţul Suceava: Grădina Zoologică din Rădăuţi, Mănăstirea Putna, Planetariul şi Observatorul Astronomic din Suceava, Cetatea de Scaun a Sucevei şi altele.

Transportul va fi asigurat cu microbuzul şcolar iar alte cheltuieli pentru masa elevilor şi intrările la  biectivele vizate vor fi suportate din sponsorizările care s-au făcut pentru Gala Premianţilor 2015,
eveniment desfăşurat în zilele de 16- 17 iulie la Casa de Cultură a oraşului Ştefăneşti.

Elevii vor fi însoţiţi de Alina Grosu, profesor de biologie, ai cărei elevi au obţinut mai multe note de 10,00 la examenul de Bacalaureat din acest an.

„Ne mândrim cu astfel de elevi şi profesori care contribuie la creşterea prestigiului unităţii şcolare”, a declarat prof. Elena Marineac, directorul Liceului Teoretic „Ştefan D. Luchian” din Ştefăneşti.

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani