Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Au fost publicate modelele de subiecte pentru Evaluarea Națională 2018 și Bacalaureat 2018

Au fost publicate modelele de subiecte pentru Evaluarea Națională 2018 și Bacalaureat 2018

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Ministerul Educației a publicat modele de subiecte pentru Evaluarea Națională 2018 și pentru Bacalaureat 2018, pe care absolvenții claselor a VIII-a și a XII-a le pot găsi accesând următoarele link-uri:

CLICK aici pentru modele subiecte - Evaluarea Naţională 2018

CLICK aici pentru modele subiecte - Bacalaureat 2018

Ministerul Educaţiei spune că modelele de subiecte pentru Evaluarea Naţională au fost construite în funcţie de trei cerinţe: formulare clară, precisă şi în strictă concordanţă cu programele de examen, nivel mediu de dificultate şi posibilitatea de a fi rezolvate în 120 de minute.

Modelele orientative de subiecte/biletele de examen/pachetele de fişiere pentru Bacalaureat 2018 au fost concepute în concordanţă cu programele în vigoare ale examenului, astfel încât tratarea lor să valorifice capacitatea de analiză, de sinteză, de generalizare şi de abstractizare a candidaţilor. De asemenea, vizează cuprinderea echilibrată a materiei studiate, solicitându-se demonstrarea competenţelor prevăzute în programele de examen, respectiv încadrarea în timpul prevăzut de metodologie pentru rezolvarea sarcinilor de lucru. Comparativ cu anul 2017 nu au fost operate modificări în structura subiectelor, mai spune Ministerul Educaţiei.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani