Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Atelier ParteneriatE+, Educație Școlară la Botoșani

Atelier ParteneriatE+, Educație Școlară la Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

În perioada 02-04 martie 2018, la Grădinița cu Program Prelungit „Șotron" din Botoșani, se desfășoară Atelierul ParteneriatE+, Educație Școlară, care face parte din oferta de formare a ANPCDEFP pentru organizaţiile sau instituțiile eligibile și este susținut de membrii reţelei de formatori Erasmus+.

Atelierul este dedicat dezvoltării de proiecte de parteneriat strategic în cadrul programului European pentru educaţie, formare profesională şi tineret Erasmus+, domeniul Educație Şcolară.

Scopul atelierului este să ofere un cadru adecvat de interacțiune și sprijin personalizat în vederea finalizării etapei de proiectare și completării unui formular de candidatură pentru un proiect de parteneriat strategic în cadrul programului Erasmus+. În cadrul atelierului alternează etapele de lucru individual pe formularul de candidatură cu etapele de discuții de grup și clarificare a întrebărilor specifice ale participanților.

Au avut prioritate organizațiile/instituțiile care implică în activităţile curente persoanele din mediul rural, cu dizabilități sau de etnie romă şi/sau care îşi propun ca proiectul să se adreseze nemijlocit acestor grupuri. De asemenea, auavut prioritate reprezentanţii organizațiilor/instituțiilor care nu au mai coordonat niciun fel de proiecte de parteneriat strategic Erasmus+.

Pentru ca obiectivele de învăţare să fie atinse, s-a recomandat ca participanţii să parcurgă secțiunile relevante din Ghidul Programului și Apelul Național la Propuneri de Proiecte (disponibile pe site-ul http://www.erasmusplus.ro/docs) și să urmeze instrucțiunile primite prin e-mail de la formatori, după selecția la atelier.

Pentru atelier nu se percepe taxă de participare, iar costurile pentru serviciile de formare sunt acoperite de ANPCDEFP - Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale.

Înscrierea s-a făcut online, pe site-ul: http://www.erasmusplus.ro/evenimente-det/vrs/IDev/1267
Informaţii suplimentare se află pe site-ul: http://www.erasmusplus.ro/evenimente-det/vrs/IDev/1267.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani