ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un șofer român a strivit cu camionul o mașină pe o șosea din Franța

Un șofer român a strivit cu camionul o mașină pe o șosea din Franța

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Accident teribil, provocat de un șofer român pe o șosea din Franța. Bărbatul a strivit cu camionul o mașină de un parapet din beton, în timp ce făcea o depășire.

I s-a făcut rău după ce a coborât din cabină și a văzut dezastrul produs. Potrivit Le Parisien, accidentul a avut loc sâmbătă dimineață pe RN20, în apropierea localității Etrechy. Un șofer român, care conducea un camion, a intrat în depășire și nu a observat că era dublat de un Peugeot.

Autoturismul a fost aproape aplatizat, după ce a fost strivit între remorca tirului și un parapet din beton de pe mijlocul drumului. Cu toate acestea, șoferul mașinii a scăpat miraculos. Francezul a reușit să iasă singur din autoturismul distrus. Deși inițial a refuzat să i se acorde îngrijiri medicale, bărbatul a fost transportat la spital pentru investigații amănunțite.

„Când l-am văzut coborând din camion, șoferul părea foarte șocat. Nu sunt sigur că a înțeles imediat ce s-a întâmplat”, a povestit un martor Din spusele unei persoane care a asistat la scenă, șoferul român s-a dat jos din cabină și i s-a făcut rău după ce a văzut autoturismul strivit, conform observator.tv.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani