Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un mister vechi de 43 de ani ar putea fi rezolvat. Ce au găsit poliţiştii în această maşină scoasă dintr-un lac

Un mister vechi de 43 de ani ar putea fi rezolvat. Ce au găsit poliţiştii în această maşină scoasă dintr-un lac

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Cazul unui bărbat care a dispărut fără urmă în 1972 ar putea fi rezolvat, după ce poliţiştii au găsit rămăşiţe umane într-o maşină extrasă dintr-un lac din Carolina de Nord, relatează huffingtonpost.com.

Amos Shook avea 44 de ani în momentul dispariţiei sale, care s-a petrecut în urmă cu 43 de ani. Căutările au fost reluate după ce fiica victimei a venit la poliţie cu un ziar în care se făcea referire la cazul tatălui ei.

Pamela Shook Kolbe i-a rugat pe poliţişti să exploreze, alături de scafandri, Lacul Rhodiss, situat la o milă distanţă de casa lui Shook, la poalele munţilor Blue Ridge.

Cu ajutorul unui sonar, autorităţile au găsit luni epava unei maşini Pontiac Catalina, fabricată în 1968, acelaşi model condus de Shook, un fost membru al Forţelor Aeriene americane.

În ciuda faptului că plafonul maşinii a ruginit de-a lungul deceniilor, geamurile acesteia au rămas închise, au precizat scafandrii. Înăuntru, aceştia au găsit mai multe rămăşiţe umane, care vor fi examinate de medicii legişti.

Pe de altă parte, fiica bărbatului dispărut ar dori să afle cum a ajuns tatăl ei cu maşina în lac, dacă s-a sinucis sau a fost vorba de o crimă. Sursa: gandul.info


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani