Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Trucuri geniale la WhatsApp pe care nu le știi! Ce se întâmplă dacă pui telefonul în modul Avion

Trucuri geniale la WhatsApp pe care nu le știi! Ce se întâmplă dacă pui telefonul în modul Avion

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Multa lume foloseste WhatsApp, insa putini sunt cei care folosesc aplicatia la adevarata ei valoare!

Aplicatia WhatsApp vine cu o multime de trucuri, unele un pic mai ascunse decat altele. Poate cel mai important este ca poti discuta cu prietenii tai si din fata calculatorului, nu doar pe telefonul mobil, pentru ca WhatsApp. Trebuie sa folosesti browserul Chrome.

Un alt lucru pe care poti sa-l faci este sa-ti protejezi chat-urile cu o parola. WhatsApp nu permite, asta, insa poti folosi alte aplicatii care sa te ajute. Pentru Android, poti incerca Chat Block, AppLock si Smart AppLock, iar pentru Windows exista WhatsApp Locker. Daca ai BlackBerry, poti folosi Lock for Whats Messenger.

Si mai sunt trucuri. Poti, de exemplu, sa ascunzi marcajele de timp. Atunci cand te uiti la o fereastra de chat sau la un contact din WhatsApp, adesea vezi acest "Last Seen" langa. Daca nu-ti doresti ca oamenii sa afle cand ai folosit WhatsApp ultima data, poti ascunde asta. Mergi la Settings, apoi la Account, si apoi la Privacy. Trebnuie sa treci Nobody acolo, insa daca faci asta, nici tu nu vei mai putea vedea cand au folosit prietenii tai aplicatia.

Daca vrei sa citesti mesajele, dar fara ca persoanele cu care stai de vorba sa stie ca le-ai citit, exista de asemenea un truc. Inainte sa deschizi mesajul, pune-ti telefonul in mod Avion. Citeste apoi mesajul, iesi din fereastra, si apoi scoate telefonul din modul Avion! sursa: yoda.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani