Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Totul a pornit de la o fotografie pe Facebook! Cum şi-a regăsit o mamă copilul răpit de tată, după 15 ani

Totul a pornit de la o fotografie pe Facebook! Cum şi-a regăsit o mamă copilul răpit de tată, după 15 ani

O fotografie veche, postată pe Facebook, a dus la revederea unei mame cu fiul pe care nu îl mai văzuse de 15 ani, de când acesta fusese răpit de tatăl său şi dus într-o altă ţară. Hope Holland şi-a văzut ultima oară fiul atunci când acesta avea trei ani şi mama sa a fost de acord ca tatăl de care ea era despărţită să îl ia în vacanţă. Bărbatul l-a dus însă pe copil în Mexic, iar mama sa i-a pierdut urma, scrie ABC News.

„Trebuia să fie o zi normală şi nu m-am gândit nicio clipă că nu va mai veni înapoi”.

Femeia, disperată, şi-a căutat copilul prin diferite agenţii, de-a lungul anilor, dar în zadar. Asta până când fiul său, Jonathan, nu a postat pe Facebook o fotografie veche cu el şi fratele său, într-o încercare de a-şi regăsi mama şi fratele.

Mama sa a recunoscut imediat fotografia, pentru că ea o făcuse, cu 15 ani în urmă. Cei doi au vorbit imediat pe Facebook, apoi la telefon şi, într-un final, s-au revăzut în această săptămână.

Primul lucru pe care tânărul i l-a spus mamei sale a fost în limba spaniolă, pentru că este singura pe care o cunoaşte: “Te amo” (Te iubesc). Tânărul de 18 ani şi mama sa speră ca după terminarea liceului acesta să revină în California, poate pentru totdeauna. Sursa: obiectiv-romania.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani