Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Româncă pe cale să nască într-o maşină blocată în trafic în Italia, a fost salvată de carabinieri

Româncă pe cale să nască într-o maşină blocată în trafic în Italia, a fost salvată de carabinieri

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

O tânără româncă blocată cu maşina în trafic pe o stradă din localitatea italiană Zibido San Giacomo, de lângă Milano, a fost ajutată de carabinieri să ajungă la spital înainte de a naşte în autoturism.

Femeia de 29 de ani se afla în maşină alături de prietena sa, tot româncă, atunci când a simţit că I s-a rupt apa, relatează rotalianul.com. Cele două erau blocate în traficul intens de pe via Gattamelata din Milano, iar copilul risca să vină pe lume în mijlocul străzii.

Deşi s-au străduit din răsputeri să semnaleze celorlalţi şoferi că au o reală problemă şi că trebuie să ajungă cât mai urgent la spital, nu au reuşit să îi sensibilizeze pe ceilalţi şoferi, în pofida claxoanelor insistente şi a semnelor cu şerveţele albe pe care le-au făcut.

Salvarea tinerei viitoare mămici a fost o patrulă a carabinierilor, care a sesizat că femeile erau în dificultate. Imediat ce le-au explicat carabinierilor ce problemă au, aceştia au activat sirena maşinii şi le-au spus femeilor să îi urmeze. Datorită intervenţiei lor, românca de 29 de ani a ajuns la timp la spital, iar Teodora a venit pe lume în deplină siguranţă, într-o sală de naşteri, asistată de medici, şi nu în mijlocul străzii.

Acum, atât mămica, rezidentă în localitatea italiană de lângă Milano, cât şi micuţa Teodora se simt bine şi sunt înconjurate de familie şi prieteni. Sursa: adevarul.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani