Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Româncă de 31 de ani, violată și ucisă în bătaie, în Italia. Cadavrul, acoperit cu anvelope și ars

Româncă de 31 de ani, violată și ucisă în bătaie, în Italia. Cadavrul, acoperit cu anvelope și ars

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Carabinierii au reținut un bărbat, italian, suspectat de comiterea unei crime oribile, în urmă cu o lună, victima fiind o româncă de 31 de ani. Femeia a fost violată, bătută până a fost ucisă. Cadavrul a fost ars apoi împreună cu niște anvelope.

Trupul complet carbonizat al Vasilicăi a fost descoperit la jumătatea lunii septembrie, la Modena, așezat între trei anvelope din cauciuc. Ancheta a stabilit că era decedată încă din data de 30 august. Principalul suspect - un italian - a fost arestat săptămâna aceasta, relatează ilrestodelcarlino.it.

Bărbatul a comis în trecut acte de violență împotriva femeilor.

Bărbatul a fost identificat în baza unui fragment dintr-un manual școlar. Pe copertă era scris numele fiicei vitrege a suspectului.

Suspectul este bucătar, în vârstă de peste 40 de ani, din Savignano, provincia Forlì-Cesena. În trecut a fost cercetat pentru viol și sechestrare de persoane, una din victime fiind o imigrantă.

Trupul româncei a fost descoperit într-o o zonă izolată și cunoscută ca fiind frecventată de prostituate. Vasilica a fost identificată datorită unui șurub intramedular implantat ca urmare a unui accident rutier: „Sunt doar două persoane care au beneficiat de astfel de implanturi în Italia”, a declarat comandantul carabinierilor din Modena, Giovanni Balboni.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani