ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Patru români, condamnați în Anglia pentru că au exploatat mai multe minore - FOTO

Patru români, condamnați în Anglia pentru că au exploatat mai multe minore - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Patru bărbați români au fost condamnați la închisoare în Marea Britanie după ce au exploatat mai multe fete minore.

Aceștia au fost acuzați că în perioada 2016-2018 au abuzat intim trei fete cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani. Cei patru bărbați ținteau fete vulnerabile, pe care le-au abuzat o perioade mai lungi de timp, a anunțat poliția din Manchester.

Potrivit procurorilor, Călin P., 20 de ani și Sebastian B., 22 de ani, au violat în mod repetat o fată de numai 12 ani și au fost condamnați la 13, respectiv 3 ani de închisoare de un Tribunal din Manchester.

Un alt român, Ilie Daniel B. este acuzat că a abuzat aceeași fată, după ce a abordat-o pe rețelele de socializare. Acesta mai întreținut relații intime de mai multe ori și cu o altă minoră, în vârstă de 13 ani, pe care a și răpit-o. Bărbatul a fost condamnat la 8 ani și o lună de închisoare.

Un patrulea român, Adrian C., 20 de ani, a fost condamnat la 1 an de închisoare după ce a convins o minoră de 15 ani să întrețină relații intime cu el.

„Acești bărbați care au fost condamnați, au țintit în mod intenționat tinerele victime din acest dosar pentru că erau minore și pentru că erau vulnerabile. Victimele erau doar niște copii la momentul în care au fost supuse unei exploatări îngrozitoare, dar au arătat mult curaj ieșind în față și oferind dovezi împotriva celor care le-au abuzat”, a declarat procurorul Lisa O’Neill. Sursa: realitatea.net


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani