Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O nouă tragedie peste hotare. Moarte fulgerătoare a bunui botoșănean de doar 30 de ani într-o parcare din Italia - FOTO

O nouă tragedie peste hotare. Moarte fulgerătoare a bunui botoșănean de doar 30 de ani într-o parcare din Italia - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Un șofer român de camion în vârstă de 30 de ani a fost găsit mort în parcarea centrului comercial Arsenale din Roncade - Italia, la porțile orașului Treviso, relatează Treviso Today. Sebastian Vasilache a decedat în urma unui infarct, aceasta ar fi prima ipoteză a anchetatorilor, deoarece pe trupul tânărului nostru român nu au fost găsite semne de violență.

Sebastian Vasilachi, originar din județul Botoșani, în prezent era angajat al companiei române de transport, S.C Dim Construct. În după-amiaza zilei de astăzi, marți 17 septembrie, șoferul român a fost găsit mort în cabina camionului său. Bărbatul avea doar 30 de ani, dar pe corpul său nu au fost găsite urme de violență, de aceea prima ipoteză a anchetatorilor este că Sebastian a decedat în urma unui infarct miocardic.

Carabinierii au ajuns de urgenţă la faţa locului, iar potrivit primelor informaţii cu privire la moartea sa, anchetatorii spun că ar fi vorba de un infarct. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, mai ales că pe trupul său nu au fost găsite urme de violenţă. După ce va avea loc necropsia se va afla, însă, exact care a fost cauza morţii.

Vestea morții lui a șocat întreaga familie, mai ales că acasă iubita lui îl aștepta pentru a se căsători. Bărbatul tocmai ce își ceruse iubita în căsătorie, înainte de a pleca în străinătate. Sursa: rotalianul.com


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani