Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O fetiţă a trimis un mesaj în Rai bunicii moarte. A urmat ceva incredibil. A primit un colet şi...

O fetiţă a trimis un mesaj în Rai bunicii moarte. A urmat ceva incredibil. A primit un colet şi...

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

O fetiţă în vârstă de 8 ani, din Chapel Hill, Tennessee, şi-a pierdut bunica, căreia îi spunea „Mawmaw", în august 2012. Bella Hosford ştie că Mawmaw este în Rai, însă îi lipseşte foarte mult pentru că era „cea mai bună bunică din lume".

„Ziua în care am văzut-o pe bunica pentru ultima dată a fost o zi specială pentru mine pentru că ştiam că bunica se va duce în Rai. Când am îmbrăţişat-o, ultimul lucru pe care mi l-a spus a fost că mă iubeşte", a declarat Bella, potrivit KLTV, citat de Jurnalul.ro.

În luna august a acestui an, Bella a decis să-i trimită bunicii sale un mesaj. Aşa că a lansat un balon cu un bilet. „Spune-i lui Mawmaw că o iubesc şi o aştept în vizită curând. Cu dragoste, Bella", a scris fetiţa.

Au trecut câteva luni de atunci, însă în urmă cu câteva zile un colet misterios a sosit în orăşelul care numără doar 1000 de locuitori. Era o cutie înfăşurată într-o hârtie maronie, lângă care se aflau balonul spart şi bileţelul roz scris de Bella. În cutie se afla un medalion de argint şi un răspuns.

„Dragă Bella, bunica este mereu alături de tine. Închide ochii şi o vei vedea! Cu drag, îngerul tău păzitor!", scria pe bilet.

Bella şi mama ei nu au nici cea mai mică idee cine este persoana care a făcut acest gest emoţionant, dar îi sunt foarte recunoscătoare. Micuţa a declarat că medalionul este lucrul cel mai de preţ pe care îl are. Sursa: realitatea.net


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani