Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
GRAV! Accident de tren cu zeci de victime în Spania: Printre răniți sunt și 9 români

GRAV! Accident de tren cu zeci de victime în Spania: Printre răniți sunt și 9 români

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Aproximativ 40 de persoane au fost ranite, in urma unui accident feroviar produs vineri dupa-amiaza, cand un tren regional a lovit tampoanele de oprire instalate in Gara Alcala de Henares, situata la 40 de kilometri est de Madrid.

Ministerul roman al Afacerilor Externe a anuntat ca 9 cetateni romani au suferit leziuni usoare, dintre care o persoana a fost transportata la spital, dar se afla in afara oricarui pericol, scrie ziare.com.

„Conform informatiilor obtinute de la autoritatile locale pana la acest moment, in urma accidentului au suferit leziuni usoare noua cetateni romani. Dintre acestia o singura persoana a fost transportata la o unitate spitaliceasca din apropiere pentru asistenta medicala si se afla in afara oricarui pericol. Pana la momentul de fata, la nivelul misiunii diplomatice nu au fost primite solicitari de asistenta din partea cetatenilor romani afectati de situatia semnalata", se arata in documentul citat.

Compania feroviara spaniola Renfe a transmis ca accidentul s-a produs probabil din cauza unei defectiuni la sistemul de franare al trenului.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani