Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Facebook își cere scuze: „O eroare ne-a afectat sistemele automatizate”

Facebook își cere scuze: „O eroare ne-a afectat sistemele automatizate”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Facebook spune că o eroare în sistemele sale automatizate a fost responsabilă pentru postările care au dispărut joi, o parte dintre acestea fiind, în mod eronat, marcate ca fiind spam. Compania spune că va rezolva problema. Mulți români s-au plâns joi că postările lor au dispărut, dar la fel s-a întâmplat și în multe alte țări, cum ar fi Marea Britanie sau Franța.

Iată răspunsul trimis de Facebook Europa, la solictarea HotNews.ro:
„O eroare ne-a afectat astăzi sistemele automatizate, ceea ce a însemnat că unele postări au fost, în mod incorect, marcate ca fiind spam. Am identificat și soluția pe care o vom aplica pentru a rezolva problema. Ne cerem scuze tuturor celor afectați”

Mulți utilizatori s-au plâns că postările le-au dispărut fără urmă, chiar și la numai câteva minute după ce le-au publicat. Cel mai celebru pe plan local a fost cazul postării Ambasadei Suediei, despre cei cinci conspiratori care au vrut în 1792 să-l asasineze pe regele Gustav III.

Mulți s-au întrebat dacă postările nu au dispărut din cauza unor ”armate de troli” care dau Report la diverse lucruri.

De precizat că Facebook face schimbări la algoritmii de identificare a știrilor false și a dezinformărilor, astfel că erori probabil că vor mai apărea, fiind vorba de multe modificări.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani