Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Apariție misterioasă pe o plajă din Florida. Nimeni nu știe de unde ar proveni

Apariție misterioasă pe o plajă din Florida. Nimeni nu știe de unde ar proveni

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

O cruce uriașă a apărut zilele trecute pe o plajă din Florida și nimeni nu știe de unde ar putea proveni. Crucea de lemn, acoperită de crustacee, a fost adusă la țărm sâmbătă, în apropierea unui complex turistic, relatează CNN.

A tras imediat atenția curioșilor, care s-au întrebat de unde ar putea proveni obiectul de 6 metri. Pe de altă parte, patronul complexului din zonă spune că a fost uimit să vadă crucea pe plajă și consideră că este un semn de protecție. Frank Talerico a adăugat că a simțit că este un semn divin, pentru că înainte să apară crucea, el și sora lui se rugaseră pe plajă după ce aceasta avusese un vis urât.

Bărbatul a spus că va păstra crucea acolo și oamenii sunt bineveniți să o vadă și să facă poze. Doar a cerut să fie trasă de la marginea apei, lucru care a necesitat intervenția a două vehicule de teren și a 7 oameni. Mai multe imagini au fost publicate pe pagina de Facebook a complexului hotelier, iar internauții și-au dat cu părerea. În timp ce unii interpretează apariția ca pe un semn divin, alții iau în calcul o veche navă de pirați. Sursa: CNN


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani