Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
„Ajutor, cineva i-a tăiat gâtul soţului meu!”, strigătul disperat al unei românce, pe o stradă din Italia

„Ajutor, cineva i-a tăiat gâtul soţului meu!”, strigătul disperat al unei românce, pe o stradă din Italia

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

La sfârșitul săptămânii trecute, o patrulă a Poliției Rutiere din Aprilia, provincia italiană Latina, a fost oprită, pe drumul care face legătura între Terracina și Roma, de o româncă îngrozită, care le-a spus ofițerilor că cineva i-a tăiat gâtul soțului ei.

Potrivit Il Messaggero, care citează surse din poliție, femeia încerca să îl ducă pe soțul ei grav rănit cu mașina personală la spital, dar a oprit când a văzut mașina ofițerilor și le-a cerut ajutorul acestora pentru a-l transporta mai repede la o unitate medicală.

Românca a început să strige la polițiști când aceștia au oprit mașina: „Ajutor, cineva i-a tăiat gâtul soţului meu”.

Polițiștii au chemat de urgență o ambulanță la fața locului și, între timp, i-au acordat bărbatului de 52 de ani prim-ajutor. Bărbatul avea o rană în apropierea jugularei care sângera abundent, astfel că viața lui era pusă în pericol.

Medicii sosiți la fața locului au solicitat și un elicopter medical care l-a preluat pe român și l-a dus la un spital din Roma. Potrivit presei italiene, starea românului este gravă.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a fost rănit românul de 52 de ani și cine este agresorul. Din primele cercetări a rezultat că românul ar fi fost implicat într-o încăierare care a avut loc în clădirea din localitatea Tor San Lorenzo în care locuiesc cei doi soți români.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani