Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
A ieşit în pauză să fumeze, dar ce s-a petrecut i-a schimbat viaţa. Acum nu poate mânca nimic

A ieşit în pauză să fumeze, dar ce s-a petrecut i-a schimbat viaţa. Acum nu poate mânca nimic

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Un american în vârstă de 23 de ani a suferit răni şi arsuri grave, după ce ţigara electronică i-a explodat în gură. După şase săptămâni de la accident, James Lauria nu poate să se hrănească decât lichide.

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a fost rănit, după ce ţigara electronică i-a explodat în gură. Americanul a suferit arsuri la nivelul feţei, iar cavitatea bucală i-a fost atât de grav afectată în urma accidentului, încât acum nu poate să consume decât lichide.

James Lauria are 23 de ani. Când s-a petrecut totul, se afla la serviciu, relatează Fox 46.

„Era o zi normală”, a povestit el. „Eram la lucru, iar sarcinile pe care le aveam de îndeplinit se mai împuţinaseră, aşa că am ieşit pentru o clipă afară, aşa cum fac de obicei. Următorul lucru pe care mi-l amintesc este că ţigara a explodat, iar eu mă aflam într-o ambulanţă, în drum spre spital. Asta e tot ce îmi amintesc”, a adăugat americanul.

O săptămână a petrecut în secţia de terapie intensivă a Spitalului Universitar din Alamaba.

„Avea arsuri pe mână, un deget rupt şi arsuri la nivelul corneei”, a povestit tatăl lui.

„Era groaznic să îl văd cu tuburile care îl ajutau să respire şi toate celelalte aparate în jurul lui. Suferea cumplit, dar medicii l-au sedat. A fost foarte greu să îl văd trecând prin aşa ceva”, a adăugat mama acestuia.

Acum, la şase săptămâni de la accident, James Lauria este în continuare incapabil să consume mâncare solidă. Bărbatul urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale de reconstrucţiei a boltei palatine. Sursa: realitatea.net


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani