Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
10.000 de tineri basarabeni vin în România

10.000 de tineri basarabeni vin în România

10.000 de tineri basarabeni vor participa la Școlile de Cultură și Afirmare Românească, desfășurate în mai multe localități ale României de Platforma Unionistă Acțiunea 2012 în perioada 15 iulie-29 septembrie.

Elevilor și studenților le va fi pregătit, stimulat şi valorificat potenţialul prin prezentarea unor modele româneşti autentice, prin susţinerea unor prelegeri de istorie, etnologie, folclor, management cultural şi de proiect, new media, precum şi prin desfăşurarea unor activităţi aplicative pentru dezvoltarea personală şi profesională.

„După participarea la școlile de vară, tinerii basarabeni vor fi adevărați ambasadori ai Unirii în stânga Prutului. Prin transmiterea valorilor românești și unioniste, ne apropiem tot mai mult de realizarea dezideratului reîntregirii naționale”, a declarat George Simion, președintele executiv al Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

În atașament găsiți comunicatul integral și o fotografie-simbol din cadrul unei Școli de Cultură și Afirmare Românească din 2014. Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție.

Persoană de contact: Diana Barbu - 0733.687.016

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani