Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Vânzătoare din Botoșani făcută la bani de un clujean. Află cum a fost înșelată

Vânzătoare din Botoșani făcută la bani de un clujean. Află cum a fost înșelată

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi de un bărbat de 33 de ani, administrator al unei unităţi economice cu privire la faptul că în cursul zilei de marți 22 ianuarie, un bărbat a indus în eroare o angajată a unităţii cu ocazia preschimbării unei sume de bani dintr-o cupiură în alta.

În urma activităţilor investigative efectuate de poliţişti, autorul faptei a fost identificat pe raza municipiului Botoşani, în persoana unui bărbat de 52 de ani din judeţul Cluj.

Din cercetări a rezultat faptul că acesta s-a deplasat la unitatea economică, solicitându-i gestionarei să îi preschimbe suma de 350 de lei pe care o avea în bancnote în cupiură de 10 lei în alte bancote de cupiură mai mare.

Ulterior, prin manopere dolosive şi profitând de neatenţia femeii, bărbatul i-a înmânat acesteia doar suma de 190 de lei, cauzând unităţii economice un prejudiciu de 160 de lei, care însă a fost recuperat în totalitate.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Botoşani, pe numele său fiind întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani