Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Trei tineri reţinuţi după ce au furat opt câini din rasa ciobănesc de Asia Centrală

Trei tineri reţinuţi după ce au furat opt câini din rasa ciobănesc de Asia Centrală

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani - Biroul de Investigaţii Criminale, luni 27 ianuarie, au emis ordonaţă de reţinere pe numele a trei tineri, doi dintre aceştia de 17 ani şi unul cu vârsta de 18 ani, toţi din comuna Prăjeni, cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat în formă continuată.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în nopţile 12/13.12.2019 şi 01/02.01.2020, cei trei tineri, au pătruns fără drept într-un padoc aparţinând unui bărbat de 41 de ani din municipiul Botoşani şi au sustras opt câini din rasa ciobănesc de Asia Centrală, creând un prejudiciu de aproximativ 5.000 de euro.

Cu ocazia cercetărilor au fost puse în executare trei mandate de percheziţie domiciliară la locuinţele celor trei, ocazie cu care în locaţiile vizate au fost identificaţi cei opt câini aparţinând persoanei vătămate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat în formă continuată, iar la finalizarea acestora, cauza va fi înaintată unității de parchet cu soluţie procedurală.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani