Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Trei cetăţeni afgani depistaţi de polițiștii de frontieră dorohoieni, la granița de nord a ţării

Trei cetăţeni afgani depistaţi de polițiștii de frontieră dorohoieni, la granița de nord a ţării

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au depistat şi predat autorităţilor ucrainene o familie de afgani care intenţiona să intre ilegal în România, pentru a ajunge în Spaţiul Schengen.

În data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 07.45 un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul S.P.F. Dorohoi – I.T.P.F. Iaşi a depistat pe raza localităţii de frontieră Pomârla, trei cetăţeni care nu îşi justificau prezenţa în zonă, având asupra lor două bagaje, fără documente de identitate.

Cei trei, un bărbat, o femeie şi un minor au fost conduşi la sediul sectorului pentru cercetări, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că aceştia sunt cetăţeni afgani, care au trecut ilegal frontiera de stat dintre Ucraina şi România, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei. Drept urmare, conform acordului dintre România şi Ucraina, cetăţenii afgani au fost predaţi autorităţilor de frontieră ucrainene.

În cauză se efectuează cercetări de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii trecere ilegală a frontierei de stat.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani