Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ţigări de contrabandă depistate ascunse într-o cărută, sub coceni

Ţigări de contrabandă depistate ascunse într-o cărută, sub coceni

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Stânca – I.T.P.F. Iaşi au depistat trei cetăţeni români care au încercat să introducă ilegal în ţară 2.370 pachete ţigări de contrabandă, pe care le transportau ascunse într-un atelaj hipo.

Pe timpul executării unei misiuni specifice în zona de competenţă, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Stânca – jud. Botoşani au observat, în data de 14 decembrie 2015, în jurul orei 17.00, cu ajutorul sistemului de supraveghere ce funcţionează pe principiul termoviziunii, pe direcţia localităţii Ştefăneşti, un atelaj hipo în care se afla o persoană, ce se deplasa dinspre frontieră spre interiorul ţării.

Poliţiştii de frontieră au oprit pentru legitimare persoana care conducea atelajul hipo, ocazie cu care au constatat că în atelaj se aflau colete cu ţigări ascunse sub coceni de porumb.

Faţă de cele constatate, persoana în cauză, cetăţeanul român Bogdan G., în vârstă de 25 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani, a declarat că doi conaţionali i-au propus să preia trei colete cu ţigări, de la malul râului Prut şi să le transporte cu atelajul hipo până în localitatea Ştefăneşti, urmând să primească suma de 200 lei pentru fiecare colet transportat.

În urma examinării coletelor, poliţiştii de frontieră au descoperit 2.370 pachete de ţigări, mărcile Ritm şi Plugarul, în valoare totală de 21.543 lei.

Ulterior au fost identificate celelalte două persoane implicate în activitatea infracţională, cetăţenii români Ştefan B., de 37 de ani şi Dan C., de 25 de ani, domiciliaţi în judeţul Botoşani.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani