Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ţigări de contrabandă cu destinaţia Italia, descoperite la Vama Stânca - FOTO

Ţigări de contrabandă cu destinaţia Italia, descoperite la Vama Stânca - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

În Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, echipa comună de control a descoperit 9.140 de ţigarete de provenienţă R. Moldova şi Duty Free, pe care doi cetăţeni cu dublă cetăţenie, română şi R. Moldova, au încercat să le introducă ilegal din ţară.

În data de 19 decembrie a.c., în jurul orei 15.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în ţară, A.T., în vârstă de 67 de ani, cu cetăţenie română si R. Moldova.
În baza profilului de risc, echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca a efectuat controlul bagajelor, în interiorul cărora a fost descoperită cantitatea de 2.140 de ţigarete (107 pachete), de provenienţă Duty Free şi R. Moldova.

În această dimineaţă, în jurul orei 09.00, în acelaşi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în ţară, G.V., în vârstă de 30 de ani, cu cetăţenie română şi R. Moldova, la volanul unui auto marca Mercedes, cu destinaţia declarată Italia.

În baza profilului de risc, echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca a efectuat controlul autoturismului, iar sub bancheta din faţă şi în buzunarele portierelor a fost descoperită cantitatea de 7.000 de ţigarete (350 pachete), de provenienţă Duty Free şi R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării țigaretelor, în valoare totală de 2.100 lei, și sancţionarea contravenţională a persoanelor cu amendă în valoare totală de 11.000 lei.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani