Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ţigări de contrabandă ascunse sub patul şoferului unui autocamion

Ţigări de contrabandă ascunse sub patul şoferului unui autocamion

În P.T.F. Albiţa, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit 9.200 ţigarete de provenienţă R. Moldova, ascunse in cabina unui autocamion, sub patul şoferului.

În ziua de 3 august a.c., în jurul orei 21.30, pe sensul de intrare în ţară din P.T.F.Albiţa/judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, conducând un autocamion înmatriculat în R. Moldova, Valeriu I., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 42 de ani.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autovehiculului, ocazie cu care, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, în cabina autocamionului, sub patul şoferului, 9.200 ţigarete de provenienţă R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale a lui Valeriu I. cu amendă în valoare de 7.000 lei şi confiscarea ţigaretelor în valoare totală de 2.070 lei.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani