Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tentativă de omor, în parcare la Shopping City Suceava. Motivul este uluitor

Tentativă de omor, în parcare la Shopping City Suceava. Motivul este uluitor

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a fost arestat preventiv în cursul zilei de ieri, fiind acuzat de o tentativă de omor comisă la sfârşitul săptămânii trecute, în parcarea Shopping City Suceava.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, fapta s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 10.30.

Victima, Cezar S., de 34 de ani, din comuna Vereşti, a fost sâmbătă, împreună cu soţia, la cumpărături, în hipermarketul Carrefour.

După ce au ieşit din incinta complexului comercial, cei doi soţi s-au întâlnit cu Aurel Stănescu, în vârstă de 29 de ani, din oraşul Salcea, pe care îl cunoşteau. Acesta din urmă i-a cerut lui Cezar S. să îl ajute să împingă autoturismul pentru a-l porni, susţinând că maşina are o defecţiune tehnică.

Cei doi bărbaţi s-au dus în parcarea dinspre magazinul Baumax, unde autorul susţinea că are maşina parcată.

„În timp ce victima vorbea la telefon cu fratele său, agresorul a lovit-o cu un cuter în zona mandibulei stângi, fără ca cei doi să aibă vreo discuţie în contradictoriu, după care autorul a fugit de la faţa locului”, a arătat ieri purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, subcomisarul Ionuţ Epureanu, precizând că tânărul tăiat pe faţă a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava, unde medicii au stabilit că a suferit leziuni pentru care necesită între două şi trei săptămâni de îngrijiri medicale.

Subcomisarul Epureanu a explicat că agresorul a fost prins la scurt timp de judiciarişti de la Investigaţii Criminale şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, fiind reţinut pentru 24 de ore.

Aurel Stănescu, arată anchetatorii, şi-a recunoscut fapta, declarând că a vrut să se răzbune pe Cezar S., întrucât acesta din urmă ar fi întreţinut relaţii intime cu soţia sa.

Ancheta în acest caz a fost preluată de un procuror criminalist, care a cerut ieri Tribunalului Suceava arestarea preventivă a agresorului, măsura fiind însuşită de instanţă. Sursa: monitorulsv.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani