Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tânără însărcinată în patru luni, aruncată de la etaj de iubitul ei! Individul a fugit, dar a fost prins la scurt timp

Tânără însărcinată în patru luni, aruncată de la etaj de iubitul ei! Individul a fugit, dar a fost prins la scurt timp

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

O tânără în vârstă de 27 de ani a fost aruncată, miercuri seara, de la etajul doi al unui apartament dintr-un bloc de pe strada Barbu Lăzăreanu din municipiul Botoşani.

Vecinii spun că în jurul orei 23.00, din apartament se auzeau ţipete iar pe fată strigând „Nu mă arunca, nu mă arunca" și au sunat la 112. Fata a trăit momente de groază după ce l-a implorat pe cel care se presupune că ar fi iubitul său să o cruțe. Acesta nu s-a lăsat înduplecat de lacrimi și nici de rugăminți, și i-a făcut vânt fetei de la etajul doi.

La faţa locului au ajuns în scurt timp echipaje de poliţie, ambulanţă şi pompieri, care au găsit-o pe fată pe acoperişul unei extinderi de la parter. Angajaţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă au coborât-o de pe terasă, aceasta fiind preluată de cadrele medicale şi transportată la spital pentru îngrijiri. Victima nu prezenta răni vizibile, dar era în stare de şoc.

Tânărul care a aruncat-o pe fată a fugit imediat după incident, dar a fost prins la scurt timp de polițiști. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie, pe numele individului a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de viol.

Cătălin B., de 30 de ani, a fost prins de oamenii legii la scurt timp după incident, şi a fost dus la audieri. Poliţiştii au aflat că cei doi tineri s-au întâlnit miercuri seara într-un bar, iar mai apoi au plecat împreună spre apartamentul bărbatului.

Când au ajuns acolo, tânărul ar fi încercat să întreţină relaţii intime cu tânăra de 27 de ani, dar aceasta s-a împotrivit, moment în care pentru a scăpa s-ar fi aruncat în gol. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări fata a căzut peste balcon şi a ajuns pe acoperişul unui balcon de la parter.

Ajunsă la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean „Mavromati”, medicii au descoperit că fata este însărcinată în luna a patra. Tânăra a fost diagnosticată cu traumatism cranian și de coloană cervicală și se află sub supraveghere medicală.

 

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani