Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tânăr fără permis de conducere, implicat în producerea unui accident rutier

Tânăr fără permis de conducere, implicat în producerea unui accident rutier

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

În timp ce conducea un autoturism pe DC 56, în localitatea Poiana, vineri 21 octombrie, în jurul orei 20.15, C. D. de 18 ani, din comuna Vorona, judeţul Botoşani, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, împrejurare în care autovehiculul a intrat în derapaj şi s-a izbit într-un alt autoturism, parcat.

În urma impactului, un bărbat de 35 de ani, din municipiul Botoşani, care se afla langă autoturismul parcat, a fost rănit uşor, fiind transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul de 18 ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testatat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză au fost întocmite acte procedurale pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani