Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tânăr din R. Moldova depistat în tentativă de trecere ilegală a frontierei - FOTO

Tânăr din R. Moldova depistat în tentativă de trecere ilegală a frontierei - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au depistat un cetăţean din Republica Moldova care intenţiona să intre ilegal în România, cu scopul de a-şi găsi un loc de muncă în ţara noastră.

În data de 24.07.2016, în jurul orei 09.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oancea au fost informaţi de către o persoană de sprijin, că a observat în apropierea râului Prut, pe direcţia localităţii de frontieră Oancea o persoană care nu îşi justifica prezenţa în zonă.

În cel mai scurt timp poliţişti de frontieră din cadrul sectorului s-au deplasat în zonă şi au procedat la identificarea şi conducerea persoanei în cauză, care nu avea documente de identitate asupra sa, la sediul Sectorului Oancea pentru verificări. Din cercetările efectuate împreună cu autorităţile de graniţă ale statului vecin şi din declaraţiile bărbatului, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că acesta este cetăţeanul din Republica Moldova Sergiu B., în vârstă de 24 ani, care a trecut râul Prut înot, cu intenţia de a-şi găsi un loc de muncă în România.

În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de intrare în ţară, prin trecere ilegală a frontierei de stat a României.

În baza acordurilor încheiate între România şi Republica Moldova, tânărul a fost predat autorităţilor de graniţă ale statului vecin.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani