Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tânăr de 21 de ani depistat că deţinea o armă neletală fără acte de provenienţă

Tânăr de 21 de ani depistat că deţinea o armă neletală fără acte de provenienţă

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii Secţiei Rurale 3 Hlipiceni au fost sesizaţi la data de 06.01.2016, în jurul orei 09.30, cu privire la faptul că un tânăr se află în zona pieţei din comuna Călăraşi şi este posibil să deţină asupra sa un pistol.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii l-au localizat pe tânărul respectiv pe DJ 282H, în localitatea Călăraşi, fiind identificat în persoana lui B. I. de 21 de ani, din comuna Călăraşi, judeţul Botoşani.

Acesta a fost condus la sediul Postului de Poliţie Călăraşi, asupra sa fiind  găsită, ascunsă sub vestimentaţie, o armă neletală, de tip pistol, fără muniţie; tânărul a declarat că a achiziţionat arma în scop de autoapărare.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că B.I. nu era autorizat pentru a deţine arme din categoria celor neletale şi nu deţinea acte de provenienţă pentru pistolul găsit asupra sa.

În cauză continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor; totodată, arma găsită a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani