Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tânăr bănuit de comiterea unor furturi, identificat și reținut de polițiști

Tânăr bănuit de comiterea unor furturi, identificat și reținut de polițiști

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt” într-un dosar penal ca urmare a unei sesizări din data de 21.07.2015, privind sustragerea mai multor bunuri dintr-un depozit de pe raza municipiului, față de un tânăr de 19 ani.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, polițiștii l-au identificat pe  P.M. de 19 ani, din mun. Botoșani, ca fiind principalul bănuit de comiterea faptei reclamate.
În fapt, s-a reținut că în data de 21.07.2015, ora 04:40, acesta ar fi sustras bunuri din standurile mai multor societăți, amplasate într-un depozit din municipiul Botoșani.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea unei infracţiuni de „furt calificat” si trei infracţiuni de „tentativă la furt calificat”, iar polițiștii au dispus față de tânăr măsura reținerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 22 iulie 2015 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de arestare preventivă.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani