Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Şoselele din Botoșani, pline de şoferi băuţi

Şoselele din Botoșani, pline de şoferi băuţi

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii Serviciului Rutier aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, sâmbătă 30 noiembrie, au depistat un bărbat de 29 de ani din comuna Corni, în timp ce conducea un autoturism. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea alcoolscopică, valoarea rezultată fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Duminică 1 decembrie, poliţiştii oraşului Ştefăneşti aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul naţional DN 24 C, au oprit pentru control un vehicul condus de un bărbat de 52 de ani, din localitatea Româneşti. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea alcoolscopică, valoarea rezultată fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând deplasarea la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la recoltarea probelor biologice.

La aceeaşi dată, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Botoşani, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Săvenilor, au oprit pentru control un vehicul condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Curteşti. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani