Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Şoferul fugar care a avariat trei maşini pe strada Împărat Traian, s-a prezentat la Poliţie

Şoferul fugar care a avariat trei maşini pe strada Împărat Traian, s-a prezentat la Poliţie

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Un tânăr care a provocat un accident rutier şi a dat bir cu fugiţii va fi anchetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul faptei.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 29 spre 30 noiembrie, pe Strada Împărat Traian, când B.D.B. de 29 de ani, din municipiul Botoșani, conducea un BMW dinspre sensul giratoriu cu Octav Onicescu spre Bariera Răchiţi, iar în dreptul intersecţiei cu Strada Dreptăţii a pierdut controlul asupra direcţiei, izbind alte trei autoturisme parcate – un alt BMW, un VW Passat şi o Skoda Octavia, după care a părăsit locul accidentului, abandonând o tânără care se afla în maşină şi care a fost rănită uşor.

„Tânărul s-a prezentat pe 1 decembrie la sediul poliţiei şi a declarat că se afla la volanul autoturismul marca BMW, în momentul producerii accidentului. Faţă de acesta se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani