Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Șoferi botoșăneni sancționați de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier

Șoferi botoșăneni sancționați de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii Secţiei 3 Hlipiceni, au depistat în trafic, la data de 04.08.2017, orele 20.00, pe drumul judeţean D.J.297, pe raza comunei Lunca, un autoturism fără plăcuţe de înmatriculare, condus de H.Ş. de 38 de ani, din comuna Lunca.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul este radiat din circulaţie din luna februarie a anului curent.

Totodată, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 0.65 mg/l alcool pur în aerul expirat, 

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La data de 04.08.2017, în jurul orei 23.35, poliţiştii au depistat în trafic, pe strada Calea Naţională din municipiul Botoşani, un autoturism condus de L.D. de 44 de ani, din comuna Curteşti, judeţul Botoşani.

Întrucât conducătorul auto emana halenă specifică alcoolului, acesta a fost testat alcoolscopic, rezultând o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

La data de 05.08.2017, în jurul orei 18.20, poliţiştii au depistat în trafic, pe drumul judeţean D.J. 291 B, pe raza localităţii Şendriceni, un autoturism condus de B.G. de 36 de ani, din comuna Mihăileni, judeţul Botoşani.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultând o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior a fost condus la Spitalul Municipial Dorohoi, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani