Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Şoferi băuţi la volan, „pescuiți” de polițiștii botoșăneni

Şoferi băuţi la volan, „pescuiți” de polițiștii botoșăneni

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii botoşăneni, duminică 5 ianuarie, au depistat un bărbat de 39 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe Aleea Scipione Bădescu din aceeaşi localitate.

Deşi bărbatul se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la recoltarea probelor biologice.

Poliţiştii oraşului Săveni aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Simion Bărnuţiu, din aceeaşi localitate, duminică 5 ianuarie, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 60 de ani.

Deoarece acesta emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea alcoolscopică, valoarea rezultată fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii Secţiei Rurale nr. 7 Darabani, duminică 5 ianuarie, au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr de 22 de ani conduce un autoturism şi că este posibil să se afle sub influenţa alcoolului.

Echipajul de poliţie a depistat persoana în cauză pe raza comunei Păltiniş, cu ocazia testării alcoolscopice rezultând valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, la finalizarea acestora urmând a se propune o soluţie procedurală.

La aceeaşi dată, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale nr. 9 Vlăsineşti au oprit pentru control, pe raza comunei Ungureni, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din aceeaşi localitate.

Cu ocazia testării alcoolscopice, a rezultat o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind ulterior condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani