Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Șoferi amețiți de aburii alcoolului sancționați de polițiști în prima zi de Crăciun

Șoferi amețiți de aburii alcoolului sancționați de polițiști în prima zi de Crăciun

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Polițiștii au depistat în trafic un tânăr de 26 de ani, din comuna Bivolari, judeţul Iaşi, în timp ce conducea un autoturism luni, 25 decembrie 2017, în jurul orei 13:00, pe drumul naţional D.N.24C, pe raza comunei Româneşti.

Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acestuia i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Poliţiştii Secţiei 1 Rurală Botoşani, au oprit în trafic luni, 25 decembrie2017, orele 22.50, pe drumul judeţean D.J 208 I, pe raza localității Tudora, un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din localitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Județean Botoșani unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La aceeaşi dată, în jurul orei 23.00, polițiştii orașului Flămânzi, au depistat în trafic, pe drumul european D.E 58, pe raza oraşului, un bărbat de 31de ani, din comuna Frumușica, în timp ce conducea un autoturism.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Județean Botoșani unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani