Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Șofer din Botoșani prins de polițiști cu 105 km/h în localitate. Vezi ce a pățit!

Șofer din Botoșani prins de polițiști cu 105 km/h în localitate. Vezi ce a pățit!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi, aflați sâmbătă, 16 noiembrie 2019, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe drumul național DN 29A, în localitatea Dumbrăvița, au surprins cu aparatul radar un autoturism care rula cu viteza de 105 km/h.

S-a procedat la oprirea autoturismului în cauză, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit identitatea conducatorului auto, în persoana unui bărbat de 52 de ani din municipiul Botoșani. Acestuia i s-a adus la cunoștință viteza cu care rula, precum și măsurile legale ce vor fi luate, respectiv sancționarea cu amendă în cuantum de 10 puncte pentru nerespectarea regimului de viteză legală și 6 puncte pentru lipsa documentelor obligatorii prevăzute de lege, întrucât nu a prezentat pentru control permisul și actul de identitate.

De asemenea, i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile. Bărbatul a refuzat să semneze documentele întocmite de către polițiști. Nu au fost exercitate niciun fel de presiuni asupra polițiștilor care au luat măsurile legale.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani