Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
ŞOC! A lovit cu maşina un bărbat şi a fugit de la locul accidentului

ŞOC! A lovit cu maşina un bărbat şi a fugit de la locul accidentului

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Duminică 19 februarie, în jurul orei 09.00, poliţiştii Secției Rurale 3 Hlipiceni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 54 de ani, din localitatea Victoria, comuna Hlipiceni, județul Botoșani, a fost găsit decedat, la locuința părinților săi.

Primele verificări efectuate de poliţiti au condus la suspiciunea că bărbatul ar fi fost vicitma unui accident rutier, produs în seara de 18.02.a.c..

Cercetările în cauză au fost preluate de către poliţiştii Serviciului Rutier – IPJ Botoșani, aceştia stabilind că, la 18.02.a.c., în jurul orei 21.00, B. T. de 39 de ani, din comuna Hlipiceni, județul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Germania, pe D.C. 38, în localitatea Victoria, l-a surprins și accidentat pe bărbatul de 54 de ani, care se afla pe partea carosabilă a drumului. După impact, B.T. a coborât din autoturism, a tras victima pe un pod aflat la o distanţă de 3 m faţă de locul impactului, după care şi-a continuat deplasarea, fără a anunţa poliţia.

În aceeaşi seară, victima accidentului a fost găsită de către trei persoane din localitatea Victoria, pe marginea drumului, în stare de conştienţă şi a fost condus acasă de către acestea; ulterior, în dimineaţa de 19.02.2017 a fost găsit decedat în locuinţă, de către tatăl său.

În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului, urmând să fie propusă soluţie procedurală.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani