Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Sfidare la adresa autorităților: Deși se afla sub control judiciar, a părăsit localitatea dar nu înaite de a produce un furt

Sfidare la adresa autorităților: Deși se afla sub control judiciar, a părăsit localitatea dar nu înaite de a produce un furt

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

În dimineaţa de marți 28 iulie, în jurul orei 07.20, în timp ce se afla pe Calea Națională din municipiul Botoşani, un agent de poliţie a observat un bărbat care, la vederea sa, a adoptat un comportament suspect, schimbându-şi brusc direcția de mers şi îndreptându-se înspre o zonă din spatele unor clădiri.

Poliţistul a urmărit şi reţinut bărbatul respectiv, conducându-l la sediul IPJ Botoşani. Bărbatul a fost identificat ca fiind A. C. de 29 de ani, din orașul Flămânzi, judeţul Botoșani; tânărul se afla sub control judiciar, cu stabilirea măsurii interzicerii de a părăsi localitatea de domiciliu.

Totodată, asupra acestuia au fost găsite bunuri şi o sumă de bani, despre care s-a stabilit că provin din comiterea unei infracţiuni de furt, în noaptea de 27/28.07.2015, pe raza localităţii Flămânzi.

Astfel, în urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că, în noaptea 27/28.07.2015, împreună cu A.A. de 22 ani, din comuna Frumușica, judeţul Botoşani, tânărul a pătruns prin efracţie în incinta unui bar din localitatea Flămânzi, de unde cei doi au sustras băuturi alcoolice, ţigări şi bani.

Față de A.C. va fi formulată propunere de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani