Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Scandalagii sancționați de jandarmi în urma unor altercații petrecute într-un bar

Scandalagii sancționați de jandarmi în urma unor altercații petrecute într-un bar

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat în după-amiaza zilei de 13 iunie 2015, pe strada Independenței din municipiul Botoșani, unde administratorul unui bar a sesizat telefonic  producerea unui scandal.

La fața locului, jandarmii au găsit un bărbat care sângera abundent în zona feței, fiind solicitată prezența unei ambulanțe, care l-a transportat la U.P.U. a Spitalului Mavromati, apoi la Secția de Psihiatrie.

În momentul intervenției jandarmilor, în fața barului s-au adunat mai mulți cunoscuți ai bărbatului lovit, care au provocat scandal, încercând să împiedice luarea măsurilor legale de către forțele de ordine. La sosirea ambulanței, aceștia au devenit și mai gălăgioși, însoțind ambulanța până la U.P.U., unde s-au manifestat în același mod.

Pentru scandalul provocat și tulburarea ordinii și liniștii publice, două femei și doi bărbați au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 4300 de lei.

În urma vizionării înregistrărilor făcute de camerele de supraveghere ale barului, pe numele administratorului au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „loviri și alte violențe”.

La rândul său, bărbatul lovit s-a ales cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru provocare de scandal și adresare de injurii și amenințări, el fiind, de fapt, cel care a „inițiat” întreg „tămbălăul”.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani