Trimite stirea ta ! ani.ro
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
S-au urcat la volan fără a deține permis de conducere sau sub influența alcoolului

S-au urcat la volan fără a deține permis de conducere sau sub influența alcoolului

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Pomârla, aflaţi în exercitatrea atribuţiilor de serviciu, la data de 15.06.2019, au oprit pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 33 de ani, din comuna Cristineşti.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar asigurarea obligatorie a autovehiculului era expirată.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis, fiind dispusă şi măsura reţinerii plăcuţelor de înmatriculare.

La data de 15.06.2019, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Vlăsineşti, aflaţi în exercitatrea atribuţiilor de serviciu, au constatat că pe drumul comunal din localitatea Ungureni a avut loc un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, în care au fost implicate două vehicule.

Cu ocazia controlului, s-a stabilit că unul dintre conducătorii auto, un tânăr de 22 de ani, nu avea asupra sa actul de identitatea sau documentele vehiculului.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar remorca pe care o tracta nu figurează ca înregistrată sau înmatriculată în circulaţie.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 17 iunie 2019, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din municipiul Botoşani.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât tânărul emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani