Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Recoltă bogată de weekend a polițiștilor botoșăneni

Recoltă bogată de weekend a polițiștilor botoșăneni

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Polițiștii au depistat vineri 29 mai 2015, în jurul orei 18:45, pe DN 29 A, în localitatea Lișna, un autoturismul condus de Z. C. de 39 ani, din comuna Suharău, judeţul Botoşani. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 29/30.05.2015, în jurul orei 01.30, T. B. de 28 ani, din municipiul Botoșani, a condus un autoturism pe Calea Națională din municipiul Botoşani. Tânărul avea o concentraţie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 30/31.05.2015, în jurul orei 02.15, A. C. de 30 ani, din orașul Flămânzi, a fost identificat în trafic, în timp ce conducea o autoutilitară pe DE 58, în localitatea de domiciliu. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultând o concentraţie de 1,21 mg/l în aerul expirat.

În aceeaşi noapte, în jurul orei 02.20, A. I. de 34 ani, din judeţul Suceava a fost depistat conducând un autoturism pe DN 29 C, în comuna Vârfu Câmpului, judeţul Botoşani. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei; în cauze continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani