Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Prins beat la volan în urma unui control de rutină. S-a ales cu dosar penal!

Prins beat la volan în urma unui control de rutină. S-a ales cu dosar penal!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu joi 7 februarie, au oprit pentru contol pe raza localităţii Cătămărăşti Deal un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 48 ani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În această dimineață, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Flămânzi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control pe drumul european D.E. 58 de pe raza oraşului Flămânzi un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 25 ani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie alcoolică de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani