Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Polițiștii botoșăneni prezenți la datorie în primele zile din 2019

Polițiștii botoșăneni prezenți la datorie în primele zile din 2019

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

În primele zile din 2019, poliţiştii botoşăneni au fost prezenţi la datorie şi au acţionat împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în menţinerea ordinii publice, pentru asigurarea unui climat de siguranţă în rândul cetăţenilor.

Astfel, s-a intervenit la 98 de evenimente, 74 dintre acestea fiind sesizate prin apelul unic 112. În urma activităţilor specifice desfăşurate au fost aplicate 90 de sancţiuni contravenţionale, cuantumul total al acestora depăşind suma de 35.000 de lei.

Dintre sancţiunile aplicate, 48 au fost  conform Legii 61/1990 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. De asemenea, poliţiştii rutieri au acţionat pe principalele drumuri naţionale şi judeţene pentru prevenirea şi combaterea faptelor generatoare de accidente rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 29 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 11.800 de lei şi au fost reţinute 2 permise în vederea suspendării dreptului de a conduce.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani