Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Poliţist din cadrul Serviciului Rutier Botoşani reţinut pentru şantaj

Poliţist din cadrul Serviciului Rutier Botoşani reţinut pentru şantaj

Un poliţist din cadrul Serviciului Rutier Botoşani a fost reţinut, în noaptea de joi spre vineri, după un flagrant organizat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, în cooperare cu ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie.

 Agentul Dan Haureş a fost surprins în timp ce primea o sumă de bani de la o persoană. Haureş a fost implicat în luna iunie, anul acesta, într-un accident de circulaţie la intrarea în municipiul Botoşani, dinspre Dorohoi. Poliţistul, aflat în timpul liber, se deplasa la volanul unui Opel Tigra dinspre Cătămărăşti către municipiul Botoşani.

La intrarea în municipiu, maşina condusă de poliţist a fost lovită de un Renault care circula în spate, în urma impactului Opelul fiind întors pe şosea cu faţa spre Dorohoi, iar celălalt autoturism s-a oprit într-o bordură, în apropierea unui peco. Haureş l-a contactat ulterior pe şoferul care a produs accidentul şi a pretins de la acesta o sumă de bani, ameninţându-l cu puşcăria dacă nu se va conforma. Bărbatul de la care poliţistul a cerut bani a făcut un denunţ, agentul Dan Cristian Haureş fiind surprins în timp ce lua banii. Sursa: stiri.botosani.ro

„La data de 29 octombrie 2015, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au reuşit prinderea în flagrant a agentului de poliţie H. Dan Cristian din cadrul IPJ Botoşani la momentul când acesta primea suma de 3000 de euro (avans din suma totală de 10.000 de euro) de la denunţătorul O. Alexandru Paul, pretinsă prin constrângere psihică în vederea soluţionării favorabile a unui dosar penal, aspect care nu avea legătură cu atribuţiile sale de serviciu. Faţă de agentul de poliţie s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru infracţiunea de şantaj şi s-a luat măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 29.10.2015, ora 23.55", se arată într-un comunicat al procurorilor.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani