Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Poliția pusă pe drumuri de o tânără de 16 ani din Botoșani

Poliția pusă pe drumuri de o tânără de 16 ani din Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţia municipiului Botoşani, miercuri 8 ianuarie, a fost sesizată de o persoană de gen feminin cu privire la faptul că în timp ce se afla într-un imobil din municipiul Botoşani ar fi fost victima unei infracţiuni de viol.

A fost constituită echipă operativă care, în urma cercetărilor efectuate, a stabilit următoarele: Apelanta a fost identificată în persoana unei tinere de 16 ani, din municipiul Botoşani, aceasta recunoscând faptul că a efectuat apelul 112.

În urma investigaţiilor efectuate a rezultat că la aceeaşi dată, pe fondul unei discuţii în contradictoriu cu fratele ei şi considerând că membrii familiei îl favorizează pe acesta, având în vedere problemele de sănătate pe care el le are, tânăra a apelat numărul unic de urgenţă 112, reclamând o presupusă  faptă de agresiune, dorind ca prin sosirea organelor de poliţie să îi inducă o stare de temere fratelui ei. Cu ocazia audierii, minora a declarat că nu a fost victima vreunei fapte penale sau contravenţionale.

În cauză a fost aplicată o sancţiune contravenţională în cuantum de 500 de lei, pentru apelarea nejustificată a numărului de urgenţă 112.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani